Alman lämmöt eivät vielä kerro alkavasta synnytyksestä, mutta muut merkit kylläkin.

Ruoka ei enää maita (Almaa-Rouvaa syötettiin tänään hieman kädestä, että edes hieman energiaa olisi) ja kakit on löystyneet, joten tyhjennys on alkanut.

Iltalenkillä käveli vielä reippaasti ja leikki vielä pallolla, mutta päästin sen jälkeen irti takapihalle ja sitten ehtikin jo kokea pientä paniikkia, kun Alma livahti jostain raosta piharakennuksen terassin alle pesää tekeen.  Tuskan hiki ehti tulla jo niskaan, kun kutsuista huolimatta ei sieltä pois tullut, onneksi kuitenkin lopulta. Enää ei mennä ulos ilman hihnaa tai tarkkaa vartiointia.

Tänään on mietitty, että mihin tuon pentupesän laittaisi, alakerrassa saisi olla rauhassa, mutta pentujen synnyttyä on minulla leipomispuuhaa ym. meidän pojan YO-juhlien vuoksi, joten parempi olisi, että pennut olisivat lähellä keittiötä, silmien alla. Joten laitoin tuon meidän nykyisen pentupesän = ison kevythäkin, jossa saa olla "majassa" keskelle olohuonetta, siinä Alma viihtyi viimeksikin. Viedään sitten juhlien lähestyessä pennut alakertaan, sieltähän pääsee sitten helpolla uloskin.

Saapi nähdä onko tuleva yö vielä rauhallinen ja mitä aamulämmöt näyttää. Tuskin enää montaa päivää odottelua.