Hups, ehtipä vierähtämään melki viikko viimeisestä kirjoituksesta. Kotona pentujen kanssa on aika mennyt niin sukkelaan ja huonolla kameralla ei pimeillä sadesäillä ole oikein edes saanut kuvia.

Mutta pennut ja Alma voivat hienosti. Almalle ei tunnu mikään ruoka riittävän ja olen jo lisännyt ruokakerrat 5:een määrääkin lisäten. Mutta lenkeille Alma lähtee jo mielellään ja pennut ovat erossa mammastaan jo tunninkin, tosin vetäen sikeitä tämän ajan.

Maito on penneleille maistunut hienosti, pienin poika painaa 850g ja isoin melki kilon, joten kohta on paino kolminkertaistunut kaikilla. Toivottavasti vielä ensi viikon ja osan seuraavaakin Almalta riittää niin hyvin maitoa, ettei vielä tarvisi kiinteälle siirtyä.

Lasken valkoisen pojan mustin merkein mustaksi pojaksi, koska se on kuitenkin siellä geeneissä.
Mustat pojat ovat avanneet silmänsä, musta ohuella kaulanauhalla ja valkea kokonaan, musta kaulurilla osin.
(alla kuvissa). Ruskeilla on vielä silmät kiinni.
Jostain syystä kun yritin napsia kuvia, niin suurin osa taas epäonnistui, mutta ko. musta kauluripoika esiintyy nyt näissä kaikissa. Muista yritän kuvata lisää myöhemmin.

Tänään leikattiin myös ensimmäistä kertaa kynnet ja samalla tuli myös ekat kakat syliini. Eli kakkatouhutkin jo sujuu ilman mamman avustusta ihan kelvosti cheeky


Ensiaskeleitten yritystä seuraamassa Helmi ja Onni


Tällä mustalla kauluripojalla on silmät raollaan..




Outs, pentutyyny.


Napsin lisää kuvia myöhemmin tänään ja lähipäivinä.. josko ne ruskeatkin silmät aukenisivat..