Meillähän nimetään pentueet teeman mukaisesti, ei kirjaimittain. Tämän tulevan pentueen teemaksi vahvistui jo keväämmällä ”kauniit ja rohkeat” johtuen tuosta iskä-valinnasta.  Hieman päiviteltyäni sitä, että Alma sai seurustella ensin  meidän Onnin veljen kanssa (1.pentue) ja nyt sitten Onnin isän kanssa, sain hyvän kommentin " eihän tuo ole sen kummempaa kuin 'kauniissa ja rohkeissa' ”. Joten tämä vahvistui  teemaksi (kiitos Mari)  devil

Ensimmäinen ajatus oli, että pennut saavat nimet tuon sarjan mukaisesti (Brooke, Ridge….), mutta se alkoi tässä matkan varrella ajatuksen hieman kypsyttyä tuntua aika tylsältä.

Nyt toinen ajatus on, että haetaan oikein imelät nimet ajatuksella ”kaunis ja rohkea”. (sweety,  honey, cher,  hunk, adonis,  spiffy, dykey, dynamite, ) tai esp. ( nena,  mamacita, hottie, beldad, dulce, bombon,  churri, amorcito, viejo, negrita, pedazo, cotorro, chulo,  candente, benigno tms.)

Kolmas ajatus on vielä tulematta eli nimeämisidea saattaa vielä heittää kuperkeikkaa tässä seuraavan parin kk:n aikana (Jussin tienoilla pitää alkaa selkeneen).

HYVIÄ IDEOITA JA NIMIEHDOTUKSIA tuohon teemaan liittyen mielellään vastaanotetaan!